Tips & Tarieven

Tips & Tarieven

Een paar praktische afspraken tussen de baasjes en mezelf

Enkel op afspraak
Om praktische redenen werk ik alleen op afspraak. Zo kan ik iedere hond zoveel mogelijk zijn of haar comfortzone en “eigen tijd” gunnen. Leg daarom uw afspraak tijdig vast om lange wachttijden te vermijden.

Kom op tijd
Wachten is niet prettig, niet voor de baasjes en al zeker niet voor uw hond. Zorg daarom dat u tijdig op de afspraak komt, uit respect voor uw trouwe vriend en mij laat het toe ook mijn volgende klant op tijd te ontvangen.

Verwittig bij afwezigheid
Onvoorziene omstandigheden kunnen altijd, maar verwittig me wel tijdig (min. 24u op voorhand!) als onze afspraak niet door kan gaan. Bij laattijdig of helemaal niet verwittigen van uw afwezigheid, zal ik genoodzaakt zijn een compensatiekost van 50% van het normale tarief aan te rekenen. Geef specifieke zaken op voorhand door Gelieve me op voorhand van volgende zaken te verwittigen: gevoelige huid, allergische reactie op bepaalde producten, medische achtergrond (epilepsie, gewrichtsproblemen e.d.), gedragsproblemen, besmettelijke aandoening (kennelhoest, ringworm, schurft), loopsheid, …

Een paar praktische tips voor de baasjes en hun viervoeters in voorbereiding op het salonbezoek:

  • Zorg dat uw hond “ongedierte” vrij is (Frontline pipets werken hierbij snel en doeltreffend). Indien wij parasieten moeten bestrijden (vlo, luis,…) zal een extra tarief aangerekend worden.
  • Breng uw hond niet met een volle maag naar het trimsalon. Zorg dat uw hond zijn “kleine en grote behoefte” heeft gedaan vooraleer u naar het trimsalon komt. Het is immers niet prettig om die boodschap in onze voortuin of op de trimtafel aan te treffen. Gebeurt dit toch bij ons buiten, zorg dan ook dat u alles netjes opruimt, net als elders op de openbare weg.
  • Breng uw hond droog binnen, anders kan het borstelen of ontklitten een heel moeilijke taak worden en verlengt u nutteloos de verzorgingstijd en verhoogt u de kostprijs. Afhankelijk van de vachtsoort is het raadzaam uw huisdier geregeld zelf te borstelen. Zo raakt hij of zij gewend aan de behandelingen in het trimsalon, verkort u de verzorgingstijd en verlaagt u de kostprijs.
  • Tijdens de verzorging verdwijnt u het best uit het geur- en gezichtsveld van uw trouwe viervoeter. Zoniet zal hij of zij zich alleen maar onrustig voelen.

Tarieven & Prijzen
Bij het opmaken van het tarief houden wij rekening met de voorgelegde prijslijst van de beroepsvereniging Trimcanis.

Geen enkele vacht is echter dezelfde en niet elke eigenaar onderhoudt de vacht op dezelfde manier. Het is dus heel moeilijk om telefonisch of per mail een prijs vast te leggen. U mag gerust een afspraak maken en met uw viervoeter langs komen zodat we samen, in functie van uw wensen en van de staat van de vacht, een correcte prijs kunnen afspreken.

Diverse
Bent u op zoek naar een ideetje voor de feestdagen of voor een speciale gelegenheid? Vanaf nu kunt u origineel uit de hoek komen met een geschenkbon van Poilluxe!
Bezoek regelmatig mijn site voor nieuwe weetjes en acties.
Vraag gerust uw klantenkaart.
Informeer ook naar het borstelabonnement.