Welkom

Welkom

Beste baasjes,
Welkom op de website van mijn trimsalon Poilluxe!

Even voorstellen …
Ik heb een tweejarige opleiding hondentrimmer succesvol afgerond bij Syntra in Sint-Denijs-Westrem. Eindelijk kan ik nu mijn droom realiseren: namelijk mijn passie voor dieren in het algemeen, maar in het bijzonder voor honden, omzetten in het beroep van hondentrimster.

Mijn doel, mijn manier van werken?
Uw trouwe vriend een luxe verwenbeurt bieden volgens de vachtspecifieke eisen, op maat indien nodig, én ervoor zorgen dat hij of zij er een aangename ervaring aan overhoudt. Ik ben pas tevreden als mooie en gelukkige viervoetertjes mijn salon buiten wandelen, pronkend naast hun al even enthousiaste en trotse baasjes! Mijn salon is modern en uitgerust met degelijke kwalitatieve toestellen en toebehoren, zodat uw viervoeter, groot of klein, in alle comfort en veiligheid, mooi en opgefrist het salon kan verlaten.

Waar vindt u mij?
Poilluxe is gelegen in het mooie Opbrakel, vlak bij het Brakelbos, wat voor ons gezin het idyllische kader creëert om er te wonen én te werken! U vindt mijn contactgegevens bij “Contact”.

En verder …
U vindt op mijn website algemene informatie en raadgevingen om u, hopelijk bij een toekomstig bezoek, zo goed mogelijk te kunnen wegwijzen. Uiteraard mag u me steeds contacteren voor specifieke vragen of voor een concrete afspraak via telefoon of via het contactformulier bij “Contact”.

Ik kijk er alvast heel erg naar uit om u en uw hartendieven binnenkort te verwelkomen in mijn trimsalon Poilluxe!

Tot binnenkort,
Ann Van Speybroeck